Tsja, betalen moet ook gebeuren. Dat kan veilig bij Bestekhouders.nl digitaal via SSL en op maar liefst 7 manieren.

Betaalwijze

 • iDEAL: Gratis
 • Bancontact/Mister Cash: Gratis
 • Vooruitbetaling: Gratis
 • PayPal: 2%
 • Pinnen in onze Studio: Gratis
 • Contant betalen in onze Studio: Gratis

iDEAL:

Doe je aan internetbankeren? Dan heb je toegang tot iDEAL.

LET OP: zorg er voor dat u het betaalproces met de knoppen op de website doorloopt en niet op de ‘terugknop’ drukt, dit kan er voor zorgen dat uw betalingsprocedure niet op juiste wijze wordt volbracht.

Doet u aan internetbankeren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank etc.? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Waarom zou je kiezen voor iDEAL?

 • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
 • Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
 • Betalen met iDEAL is bij Bestekhouders.nl altijd volledig gratis.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaarstaat.

U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u stemt in met de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven ons systeem wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Bancontact/Mister Cash

Doe je in België aan internetbankeren? Betaal dan met Bancontact/Mister Cash.

LET OP: zorg er voor dat u het betaalproces met de knoppen op de website doorloopt en niet op de ‘terugknop’ drukt, dit kan er voor zorgen dat uw betalingsprocedure niet op juiste wijze wordt volbracht.

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.

PayPal

Met PayPal kunt u bij ons betalen via een PayPay-tegoed of met CredtCard.

Met uw creditcard via PayPal

Om te kunnen betalen via PayPal is geen account bij PayPal vereist. Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd.

Wanneer u in onze webwinkel voor betalen via PayPal kiest, wordt automatisch de betalingspagina van PayPal geopend. U geeft uw creditcard gegevens dus in op de beveiligde externe pagina van PayPal zelf en bent zodoende verzekerd van een veilige transactie.

PayPal verifieert de betaling, waarna het bedrag afgeschreven wordt. Voor een PayPal betaling worden geen transactiekosten in rekening gebracht. Als de betaling is ontvangen wordt uw bestelling verzonden.

Betalen met uw PayPal tegoed

Naast betaling met CreditCard kunt u via PayPal eveneens de transactie via uw persoonlijk tegoed voldoen. Na het ingeven van uw persoonsgegevens wordt u doorgeleid naar de betalingspagina van PayPal. U kunt hier inloggen met uw persoonlijke gegevens en de transactie voltooien.

PayPal verifieert de betaling, waarna het bedrag afgeschreven wordt van uw tegoed. Voor een PayPal betaling worden geen transactiekosten in rekening gebracht. Als de betaling is ontvangen zal de bestelling direct gemaakt en verzonden worden.

Vooruitbetaling

Maak het openstaande orderbedrag over wanneer het jou uitkomt.

U kunt ervoor kiezen om na het invoeren van uw bestelling zelf het openstaande orderbedrag via een overschrijving over te maken aan bestekhouders.nl. Voor een betaling die vooruit per bank geschiedt betaalt u niks extra. De verzendkosten betaalt u alleen indien dit van toepassing is.

Vooruitbetalen is een veilig manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag één of meerdere dagen onderweg zijn voordat het bij bestekhouders.nl wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling. Zodra de betaling binnen is, ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt diezelfde dag – mits op voorraad – uw bestelling verzonden.

U ontvangt na het bevestigen van uw bestelling een e-mailbericht van onze palmet provider Sisow b.v. Vermeld bij het overmaken altijd het ordernummer uit uw orderbevestiging.

Waarom zou ik kiezen voor vooruitbetaling?

 • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
 • Een order annuleren kan eenvoudig. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Betalen in onze Studio

Wanneer u uw bestelling komt afhalen in onze Studio kunt u deze met PIN voldoen. Wij accepteren naast bankpassen ook de gangbare creditcards. Contant betalen is niet mogelijk.


BTW

Doet u bedrijfsmatige aankopen? BTW wordt automatisch vermeld op de factuur. Wanneer u uw BTW-nummer invoer in uw account krijgt u automatisch een B2B-account toegekend en ziet u alle prijzen zonder BTW.

Is uw bedrijf gevestigd binnen de EU, buiten Nederland en heeft u recht op het verleggen van BTW (teruggaaf)? Met uw B2B account wordt uw bestelling met facturatie op een buitenland’s adres automatisch verwerkt zonder BTW.