ONZE SHOWROOM

BEZOEK ONZE SHOWROOM IN
's-HERTOGENBOSCH

Kromstaartlaan 15
5237 RB. ‘s-Hertogenbosch
Nederland

INFORMATIE

VEEL GESTELDE VRAGEN

In principe krijgt u hetzelfde product als wat u op de foto ziet. Een foto op een beeldscherm kan echter nooit als kleurreferentie dienen. Voor viltproducten kunt u  bij ons een kleurmonster opvragen.

Omdat vilt een natuurproduct is wat gekleurd wordt kan per wassing een kleurverschil ontstaan. Bij het combineren van producten proberen wij daar zo veel mogelijk rekening mee te houden maar een klein onderling kleurverschil is nooit te voorkomen.

Welke houders kiest u voor uw bestek? De meeste bestekken passen in de standaard bestekhouders. Heeft u een specifiek bestek of weet u het niet zeker? Kijk in het overzicht of uw bestek als speciaal bestek wordt genoemd. Twijfelt u neem dan contact met ons op.

Bijkijk het overzicht.

Je kunt een product retourneren door het terug te sturen met een kopie/print van de factuur/bestelbon. Na ontvangst van het product (zie ook de algemene voorwaarden) wordt het aankoopbedrag teruggestort op uw rekening.

Als het door u bestelde product voorradig is wordt het met de eerstvolgende verzendmogelijkheid verstuurd. In ‘s-Hertogenbosch bezorgen wij vaak ook zelf en heeft u het meestal nóg sneller in huis!

CONTACT

Voor informatie m.b.t. bestekhouders en zelfklevend vilt, bestekplateaus en bestekinzetlades zie Op maat gemaakt.